Bestilling
Hvordan bestille gave?
Martin avatar
Skrevet av Martin
Oppdatert over en uke siden

Først, gå til vår hjemmeside: https://morgenlevering.no/gave

Har du lagt inn adresse kan du velge fra listen, eller så kan du legge inn ny adresse under adressefeltet. Er du innlogget så vil adressen lagre seg under adresser.

I feltene for navn, telefonnummer og adresse så skal gavemottakers detaljer legges inn her. Gavemottaker vil ikke få beskjed om pakken før etter pakken er levert.

Til høyre velger du dato du ønsker at gaven skal leveres.

Begynn å lete etter varene du ønsker å gi bort i sortimentet, og legg til i handlekurven.

Kassen vil oppsummere ordren din, og her må du klikke på gave så denne knappen er grønn.

Se over mottaker feltet for å dobbeltsjekke at mobilnummeret til gavemottaker er lagt inn. Husk å legge inn gavemelding med avsender i teksten så de vet hvem de skal takke. Dobbeltsjekk også at du har valgt riktig leveringsdato.

Trykk "Gå til betaling"

Er kortet ditt lagret, så legger du inn CVC-kode og trykker "Betal nå", alternativt så kan du bruke Vipps.

Ordrebekreftelse og kvittering kommer på mail innen få minutter 😄