Send til flere

Hvordan bestille til flere personer i et kjøp

Elizabeth avatar
Skrevet av Elizabeth
Oppdatert over en uke siden

Man kan bestille samme produkt til flere personer/adresser, inntil 10 personer/adresser i samme region 😊 Dersom det er flere enn 10 personer, kan man gjennomføre prosessen flere ganger.

​
For å bestille til flere personer går du frem på følgende måte:

1. Gå inn på vår hjemmeside www.morgenlevering.no

2. Velg region og lag den handlekurven du ønsker å sende. (Handlekurven viser produktene som sendes til hver enkelt person. Så dersom du skal feks. bestille én frokostpakke til 10 ulike personer, velger du kun 1 frokostpakke, og ikke 10.)

3. Trykk på handlekurven øverst på høyre hjørne og trykk på "Send til flere". Når du har valgt ferdig ønskede varer, trykk på "Gå til kassen"

4. På denne siden trykker du "Legg til mottaker", maks 10 personer/adresser. Husk navn, adresse og telefonnummer til mottaker og eventuelt etasje/leilighetsnummer hvis det er blokk.

5. Når alle mottakere er lagt inn, trykk "Bruk valgte adresser"

6. Legg inn en kort og hyggelig gavemelding til mottakerne. Emojis støttes ikke. Skriv hvem gaven er fra, så mottaker får takket deg. Obs, selve avsender-feltet vil ikke komme med på etiketten, kun gavemelding vil være synlig for mottaker

7. Utfør kjøp og betal med enten bankkort eller Vipps. (Faktura ikke tilgjengelig). Det er ikke mulig å bruke rabattkode/gavekort ved send-til flere.

Du vil motta en felles kvittering og felles ordrebekreftelse for hele kjøpet.
​
Lite tips fra er å gjøre kjøpet som innlogget kunde, da kan du hente ut kvitteringer i ettertid. Per nå er det ikke mulig å legge til unike gavemeldinger til de forskjellige mottaker. Gavemeldingen som du legger inn vil derfor være helt lik på alle mottakerne i listen 😊